Dette nettstedet bruker informasjonskapsler. Fortsetter du å benytte dette nettstedet aksepterer du bruk av våre informasjonskapsler. Du kan endre dette i dine innstillinger for nettleseren.

Kundeløfter bruktbil

En bruktbil du garantert kan stole på, og som er god som ny

Audi Mobilitetsgaranti – din trygghet på veien

Audi mobilitetsgaranti er gyldig frem til neste service. Audi Mobilitetsgaranti er din trygghet på veien. Denne trer i kraft dersom tekniske problemer gir deg uforutsette stopp underveis og du ikke kan komme til verkstedet for egen maskin. Ring oss på 04444 eller +47 0444 fra utlandet. Da kommer vår partner, Viking Redningstjeneste, og hjelper deg på stedet eller frakter deg til nærmeste Audi verksted. Dersom din Audi ikke kan repareres umiddelbart, og uhellet ikke er selvforskyldt, hjelper vi deg på følgende måter; Vi dekker leiebil med fri kjørelengde, i inntil fem dager (ikke drivstoff og bompasseringer). Vi dekker kostnader til taxi, buss, fly eller tog til destinasjon. Vi dekker hotell for deg og dine passasjerer i inntil fem dager.

 

Garantert servicehistorikk

Alle biler som er solgt nye fra Harald A. Møller AS og har fulgt service– og vedlikeholdsprogrammet via et av våre autoriserte merkeverksteder, har dokumentert servicehistorikk. Det gjelder også
eventuelle karosseriskader hvor reparasjoner er utført ved våre karosseriverksteder og godkjente samarbeidspartnere. Historikken følger bilen og gis til ny eier/kjøper av bilen.

 

Garantert kilometerstand

Vi garanterer at oppgitt kilometerstand på din nye bil er 100 % korrekt.

 

Prøvekjør bruktbilen først

Har du funnet drømmebilen hos oss tilbyr vi deg mer enn gjerne å prøvekjøre bruktbilen for at du skal bli enda mer begeistret. Ta kontakt med selger for å gjøre avtale. Kom gjerne også innom din nærmeste Audi-forhandler for å få vite mer om et trygt bruktbilkjøp og prøvekjøring.

 

Garantert fornøyd - bytterett

Vi ønsker at du som kunde er svært fornøyd med din nye bil og gir deg anledning til å bytte bruktbil innen 30 dager fra registreringsdato, alternativt 1.000 km hvis du finner ut at dette var feil bil for deg. Det betyr at du kan bytte til en bruktbil i samme prisklasse eller dyrere mot et mellomlegg. Har du finansiering på bilen, vil omkostninger forbundet med bytte av bil, f. eks salgspant og øvrige omkostninger, komme i tillegg. Bytteretten gjelder mot bruktbiler på forhandler sitt bruktbillager.

 

Inntil 5 års garanti

Audi har 5 års nybilgaranti fra registrering i Norge 1. gang etter 1. januar 2011. Garantien følger bilen til neste eier. Eldre biler vil ha en kortere garanti, avhengig av alder og kilometerstand på bilen. Garantien gis i tillegg til kundens rettigheter beskrevet i norsk lov – Forbrukerkjøpsloven som gir reklamasjonsrett inntil 2 år ved næringskjøp og inntil 5 år ved forbrukerkjøp.

 

Gunstig finansiering med Audi Finans

Hvis du skal kjøpe ny eller brukt bil, kan du låne inntil 100% av kjøpesummen hos oss. Ettersom vi tar sikkerhet i bilen er det heller ikke nødvendig for deg å belåne eksempelvis fast eiendom.
Fleksible finansieringstilbud Månedsbeløpet kan tilpasses ditt behov. Du kan velge nedbetalingstid på inntil 10 år, og du kan velge mellom fast eller flytende rente. Vi kan tilby restlån som gir deg enda lavere månedlige avdrag. Dersom vi formidler lån via våre forhandlere krever loven at du stiller med minimum 35% egenandel.

 

Audi Forsikring tilpasset din bilmodell

Ved kjøp av bruktbil kan vi gjennom våre samarbeidspartnere, IF og Enter, tilby deg ulike bilforsikringer som er spesialtilpasset akkurat den bilmodellen du velger. Det gjør vi til konkurransedyktige priser og betingelser. Be selger om å få tilbud på Audi Merkeforsikring når du vurderer ny bil. Forsikringen blir tilpasset din bilmodell og vi garanterer at ved alle typer skade vil fagfolk på et av Audis merkeverksteder reparere din bil med Audi originaldeler og alt spesialverktøy som måtte kreves.

 

Innbytte av din gamle Audi

Vi tar gjerne din gamle bil i innbytte ved kjøp av ny Audi bruktbil. Så slipper du å tenke på bilsalg, og kan fokusere på å få mye kjøreglede og gode kjøreopplevelser med din nye Audi.